Twee Daf CF’s voor Kuehne Nagel Nederland

In februari heeft Van Berkum Carrosseriebedrijf een tweetal Daf CF’s afgeleverd voor de Kuehne Nagel Nederland. 

Omdat de plywood carrosserie op de in 2019 aan Rotra transport afgeleverde Scania P220’s goed bevielen, is na de overname van Rotra door Kuehne Nagel wederom gekozen voor een plywood carrosserie van Van Berkum.

Beide laadbakken zijn voorzien van een extra stevig bodemframe met geïntegreerde stalen schoprand in de laadbak aan zowel de voor- als zijkanten. Aan de achterzijde werd een verstevigd RVS achterkader inclusief stootstrips en RVS lichtbakken gemonteerd.

Verder werd de voorwand van de laadruimte bekleed met extra staalplaten omdat het laden van de carrosserie veelal met heftrucks en elektrische palletwagens gebeurd. Om de lading eenvoudig te kunnen zekeren, werd gekozen om op 4 hoogtes bindrails te plaatsen. 

Aan de achterzijde van de carrosserie is een Dhollandia DHLM.30 geplaatst met 2500kg laadvermogen met stalen platform. Het geheel is gespoten in de blauwe kleur van Kuehne Nagel en op verzoek hebben wij ook de reclame gerealiseerd. 

Klik op de pijlen om door de foto’s te bladeren