5-assige MAN TGS met Hiab Z-kraan en Multilift haakarm voor J. Wagemaker.

MAN J. Wagemaker

Vlak voor het nieuwe jaar heeft Brinks Carrosserieën een stoere 5-assige MAN TGS met 510pk afgeleverd aan Jeroen Wagemaker Grondverzet & Transport. De MAN, geleverd door MAN Duiven, is voorzien van een HIAB Z-HIPRO 191 kraan en een 30 tons Multilift haakarm.

Om het hele Hiab-pakket zo ver mogelijk tegen de cabine te kunnen monteren, is de af-fabriek geleverde, staande uitlaat, verplaatst naar de ruimte tussen de 2e en 3e as.

Op wens van de klant, is de auto rondom voorzien van diverse RVS kisten en opbergvakken. Een hele uitdaging, gezien de beperkte ruimte tussen de assen. De overige overgebleven ruimtes zijn ingericht voor diverse gereedschappen.

Via deze weg willen wij Jeroen Wagemaker nogmaals bedanken voor deze mooie opdracht en fijne kilometers wensen met deze stoere MAN.