Mercedes Actros met HIAB X-Hiduo voor JS Stiegerbouw

Onlangs leverde Brinks Carrosserieën in Enschede deze Mercedes Actros 1935 af aan JS-Steigerbouw. De door Mercedes Wensink Arnhem geleverde Actros is binnen de hallen van Brinks voorzien van een open laadbak met drie rongbatterijen, diverse haken en ogen, een gelakte houten vloer, bevestiging voor rijplaten aan de achterzijde en voorop een Hiab X-Hiduo laadkraan.

Onder de laadbak werden diverse grote RVS kisten gemonteerd, waarbij de kisten op wens van de chauffeurs zijn ingericht voor de diverse kettingen, spanbanden en andere gereedschappen die een chauffeur tijdens zijn werk gebruikt.

Aan de achterzijde monteerde Brinks een aanhangerkoppeling, een goedgekeurde achterbumper en werkverlichting zodat er tijdens de donkere dagen ook eenvoudig aan- en afgekoppeld kan worden.

Wij willen de heren van JS-Steigebouw bedanken voor deze mooie opdracht en wensen beide chauffeurs fijne en veilige kilometers in hun nieuwe Mercedes.