Open laadbak op een DAF CF 8×2 voor Oegema Transport Dedemsvaart

Voor Oegema Transport in Dedemsvaart hebben wij de opbouw verzorgt van deze stoere Daf CF 8×2 met een triple as-configuratie. 

De volledig doorgelaste open laadbak is ingericht voor het transport van stenen en andere tuinmaterialen en biedt ruimte aan een rollerkraan. Verder is de binnenzijde van de carrosserie voorzien van een groot aantal rongpotten, aluminum schotten en een gelakte, hardhouten vloer. 

Na het lassen is de volledige carrosserie gestraald, geschoopeerd en gespoten in de zwarte kleur.

Aan de achterzijde is vrachtwagen afgewerkt met een contrasterende witte kleur, een geintegreerde opstap, een camera, 2 werklampen en een luchtbediende Ringfeder koppeling, waar binnenkort een nieuwe Pacton aanhanger achter bevestigd zal worden.