Van trekker naar bakwagen voor Ondergoedland.nl

Voor Ondergoedland.nl mochten wij een speciaal project uitvoeren. De door hen jong gebruikt gekochte Actros trekker werd door ons, in samenwerking met Mercedes-Benz Nederland en Mercedes-Benz Wensink omgebouwd naar bakwagen. Er is voor een relatief korte bakwagen gekozen in verband met de lengte van de verkoopwagen die voor verschillende weekmarkten getrokken wordt. Wij mochten voor Marco en zijn team de auto voorzien van RVS zijskirts, Plywood opbouw, RVS spatborden en lichtbakken en wellicht als hoogtepunt monteerden we in eigen huis tot hoogglans gepolijste RVS achterbumper. Na het bouwproces regelden wij de keuring met ondersteuning van Mercedes-Benz.

Wij willen Marco en zijn team bedanken voor de opdracht en we willen jullie via deze weg veel werkplezier wensen!