MB Sprinter 514 met open laadbak, driezijden kieper en HIAB 013-T2 CLX kraan voor Gemeente Oldenzaal

Recent heeft Brinks Carrosserieën deze MB Sprinter 514 met open laadbak, driezijden kieper en HIAB 013-T2 CLX kraan geleverd aan de Gemeente Oldenzaal.

Tussen cabine en de kraan een thermisch verzinkt actieraam gemonteerd. Deze is hydraulisch uitschuifbaar. De laadruimte is verdeeld in vier vakken. Naast de kraan is een in kleur van de cabine gespoten aluminium gereedschapskast gemonteerd. Deze kast is voorzien van twee deuren, bovenin zijn twee laden gemonteerd. Het onderste gedeelte van de kast is geschikt voor het opbergen van een Wacker trilstamper, aan de onderkant is de kast voorzien van een vloerrooster voor vuil/zand afvoer. Tevens is er aan de linker zijde een opbergkist gemonteerd.