Verhuiswagen voor Mondial Dijkstra

Recent leverden wij in samenwerking met Baan Twente deze prachtige opbouw aan Mondial Dijkstra Verhuizingen.
Het betreft een aluminium snaplock opbouw met daarin drie dubbele deuren en een Dhollandia laadklep. Uiteraard zijn de wanden van de opbouw bekleed met vilt om schade aan het verhuisgoed te voorkomen. Verder is er de mogelijkheid om een dubbele vloer aan te brengen om zo meer huisraad te kunnen vervoeren in één rit.
Onder de volledig in eigen huis gespoten carrosserie zitten RVS kisten met wederom gespoten deksels gemonteerd. Om de lading zo eenvoudig mogelijk in de laadbak te laden zitten er volledig gegalvaniseerde bordessen verwerkt in de bodem van de carrosserie.

Wij wensen het team van Dijkstra Verhuizingen veel comfortabele en veilige klussen toe en bedanken hen voor het in ons gestelde vertrouwen.

Recent leverden wij in samenwerking met Baan Twente deze prachtige opbouw aan Mondial Dijkstra Verhuizingen.
Het betreft een aluminium snaplock opbouw met daarin drie dubbele deuren en een Dhollandia laadklep. Uiteraard zijn de wanden van de opbouw bekleed met vilt om schade aan het verhuisgoed te voorkomen. Verder is er de mogelijkheid om een dubbele vloer aan te brengen om zo meer huisraad te kunnen vervoeren in één rit.
Onder de volledig in eigen huis gespoten carrosserie zitten RVS kisten met wederom gespoten deksels gemonteerd. Om de lading zo eenvoudig mogelijk in de laadbak te laden zitten er volledig gegalvaniseerde bordessen verwerkt in de bodem van de carrosserie.